Aparat de gatit multifunctional MH 178 vario,capacitate 5L,1500 W

ECG
-32%
769,90 RON 519,99 RON
Economisesti: 249,91 RON
3 In stoc

Durata de livrare: 48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MH178 Ai nevoie de ajutor? +40760276311
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Caracteristici: Capacitate vas 5 L Cantitate maxima de ulei 2,9 L Incalzire 3D, Atentionare sonora, Functie de mentinere a temperaturii dupa preparare Capac transparent, Picioare antialunecare, Cablu de alimentare detasabil Temperatura reglabila Control al temperaturii Prin combinarea tuturor modurilor de gătit într-o singura oală, casa ta capata o nouă dimensiune: nu numai că te poți bucura în fiecare zi de o experiență culinară diferită, dar nu-ți mai faci griji în legătură cu murdaria. Resturile de la gatit se depoziteaza într-un recipient detasabil, care se indeparteaza usor si se spala. Aparatul de gatit multifunctional MH178 vario de la ECG este potrivit pentru orice stil: raw vegan, vegan, vegetarian, traditional, mediteranian sau asiatic. Cu MH178 vario, poți găti ușor și rapid o varietate largă de rețete multumită programelor/funcțiilor multiple. Prepararea alimentelor : 1. Slow Cook (gatire lenta, mod implicit pentru preparate fondue) Puneti ingredientele pentru supa sau alte preparate direct in recipientul neaderent si inchideti capacul. Apasand indicatorul Slow Cook (gatire lenta), acesta devine intermitent. temperatura implicita pentru acest mod este de 100 °C si durata implicita este de 6 ore. Puteti regla timpul dupa cum este nevoie in timpul gatitului. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald. 2. Hot Pot (gatire inabusita) Mai intai, puneti in recipientul neaderent ingredientele necesare, apoi apasati de doua ori butonul Menu si indicatorul Hot Pot (gatire inabusita) devine intermitent. Temperatura implicita pentru aceasta functie este de 220 °C, durata implicita este de 1 ora). Puteti regla insa timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald. 3. Stir-fry (sote) Temperatura implicita pentru aceasta functie este de 240 °C, durata implicita este de 15 minute. Turnati cantitatea necesara de ulei in recipientul neaderent si, cand s-a infierbantat, introduceti alimentele si prajiti dupa gust. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald. 4. Boil (fierbere) Puneti alimentele sau orezul direct in recipientul neaderent, adaugati cantitatea necesara de apa si inchideti capacul. Temperatura implicita pentru acest mod este de 150 °C si durata implicita este de 25 de minute. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului cu ajutorul butonului de timp/temperatura. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald. 5.Deep Fry (mod friteuza) Mai intai, incalziti uleiul in recipientul neaderent. Nu trebuie sa fie o cantitate prea mare de ulei pentru a evita improscarea uleiului dupa scufundarea cosului de friteuza. Introduceti alimentele in cosul de friteuza si scufundati-l in uleiul incins. Setarile implicite sunt de 180 °C si de 30 de minute. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura. Introduceti alimentele in cosul de friteuza si scufundati-l in uleiul incins. Setarile implicite sunt de 180 °C si de 30 de minute. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald. 6.Grill/Roast (friptura la gratar) Plasati gratarul pe recipientul neaderent. Asezati bucatile de carne de pui marinata sau alte alimente pe gratar, inchideti capacul si activati din panoul de control indicatorul Grill (friptura la gratar). Setarile implicite sunt de 240 °C si 30 de minute. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald (KeepWarm). 7.Fry (prajire) Apasati Indicatorul Fry (prajire) si devine intermitent. Apoi adaugati ulei sau untura in recipientul neaderent si adaugati alimentele. Temperatura implicita pentru aceasta functie este de 200 °C, durata implicita este de 25 de minute. Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald (KeepWarm). 8.Steam (gatire la abur) Mai intai, plasati tava de gatire la abur pe recipientul neaderent. Apoi turnati 2 cesti de apa in recipient. Asezati alimentele in tava si inchideti capacul. setarile implicite sunt de 220 °C si 15 de minute). Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura. Odata finalizat procesul, aparatul se comuta automat pe modul de mentinere la cald (KeepWarm). 9. Preparate fondue Temperatura optima pentru preparatele fondue este de 80 pana la 100 °C, iar timpul optim este de circa 1 ora. Asezati ingredientele necesare in recipientul neaderent, inchideti capacul si apasati o data butonul Function. Indicatorul Slow Cook (gatire lenta) devine intermitent si vor aparea afisate temperatura si timpul optime (100 °C/6 ore). Puteti regla timpul si temperatura dupa cum este nevoie in timpul gatitului prin apasarea butonului de timp/temperatura . Pofta buna !
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!