Plita cu inductie ECG IV 18, 1800 W, LCD, timer, 10 trepte de temperatura

ECG
-18%
359,99 RON 295,72 RON
Economisesti: 64,27 RON
2 In stoc

Durata de livrare: 48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ECG IV 18 Ai nevoie de ajutor? +40760276311
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
In ziua de azi cheltuielile pentru gospodarie sunt mari. Plita cu inducție cu o singură placă reduce la maxim pierderile de căldură și economisește energie electrică. Acest aparat va oferă posibilitatea sa preparati rapid alimentele, ceea ce înseamnă mai puțin timp pierdut pentru gătit dar în același timp inseamna si o alimentație mai sanatoasa. Alimentele rapid gătite conservă semnificativ mai multe vitamine și nutrienți. Caracteristicile suplimentare ale acestui dispozitiv includ caracteristici precum protecția la supraîncălzire si la supratensiune, oprirea automată atunci când este îndepărtată oala, indicatorul luminos de funcționare, afișajul LED foarte mare si temporizatorul reglabil. Plita este ideala pentru apartamente, case si vile. Înainte de utilizare, asigurați-vă că vasul pe care îl utilizați este fabricat din material conductiv magnetizabil (email, fontă, oțel inoxidabil), în timp ce fundul vasului este plat și uniform și are cel puțin 12 cm diametru. Plita pe inducție este pregătită pentru gătit aproape imediat. Nu așezați niciodată vase goale pe plita din sticlă ceramică. Așezați întotdeauna vasul / tigaia în centrul zonei de inducție, în caz contrar partea inferioară a vasului este încălzită neuniform, iar mâncarea din acesta se poate arde. Vesela necorespunzătoare: ceramică, sticlă, aluminiu, vase cu fund rotund / convex sau cu diametrul mai mic de 12 cm sau mai mare de 24 cm. Principiul și avantajele încălzirii prin inducție Principalul avantaj al încalzirii prin inductie este eliminarea pierderilor de caldura, deoarece încalzeste direct fundul vasului. Daca utilizati plita electrica cu arzatoare sau plita din sticla ceramica, arzatorul sau plita respectiva încalzesc mai intai fundul vasului, iar apoi caldura este transferata în partea inferioara a vasului. Aceasta tranzitie este motivul pierderilor mari de caldura, mai ales atunci când partea inferioara a vasului si a plitei nu se lipesc exact una de cealalta (între acestea exista un spatiu sau un aliment ars). În schimb, prin inductie se încalzeste mult mai repede fundul vasului, iar gatitul este astfel mai rapid, utilizând o putere electrica mult mai mica.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!