Gratar electric ECG EG 2011 Dual XL, 2000 W, termostat, combinatie de 2 suprafete de gratar diferite

ECG
-30%
399,90 RON 279,90 RON
Economisesti: 120,00 RON
1195 In stoc

Durata de livrare: 48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: EG2011 Ai nevoie de ajutor? +40760276311
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Gatiti mai sanatos Acest gratar va permite sa pregatiti mese mult mai sanatoase. Suprafata gratarului fiind antiaderenta, este necesar sa folositi foarte putin ulei sau chiar deloc. Grasimea care rezulta din alimente in timpul gatirii se scurge in recipientul detasabil. Preparate la gratar pe tot parcursul anului Doriti delicatese la gratar chiar si pe vreme mai rece? Atunci cu siguranta trebuie sa aveti acasa un gratar electric de calitate. ECG EG 2011 Dual XL are o suprafata de lucru cu dimensiuni de 48 × 32 cm . Veti avea posibilitatea sa pregatiti un pranz pentru intreaga familie. Zona gratarului este impartita in doua: o parte neteda si o parte cu nervuri, asadar puteti pregati deodata friptura si legumele. Temperatura se seteaza cu usurinta cu ajutorului termostatului reglabil in intervalul de la 80 la 250 ° C . - Control automat al temperaturii - Termostat cu buton rotativ si indicator luminos - Protectie la supraincalzire (siguranta termica) - Manere izolate termic pentru transport sigur si usor - Tava detasabila pentru excesul de grasime - Termostat pe cablul detasabil - Picioare anti-alunecare - Lungime cablu de alimentare: 1 m - Tensiune de lucru AC 220–240 V ~ 50/60 Hz Sigur si usor de utilizat Gratarul ECG este echipat cu manere izolate termic, motiv pentru care este extrem de sigur de manevrat. In plus, un indicator luminos arata ca aparatul este in functiune. Intretinerea si curatarea este facilitata la maxim de suprafata antiaderenta . Gratarul include o tavita de scurgere detasabila care poate fi spalata cu usurinta. Acest produs este prevazut cu protectie la supraincalzire. Daca se depaseste temperatura setata, aparatul se opreste automat si indicatorul luminos al termostatului se stinge. Carne Alegeti carne de aceeasi grosime si de inalta calitate. Carnea trebuie sa fie la temperatura camerei inainte de gatirea la gratar, in caz contrar se va intari. Pentru a adauga aroma, puteti sa marinati carnea in putin ulei cu vin sau cu plante aromatice. Urmatoarele carnuri sunt cele mai potrivite pentru gatirea la gratar: - Carne de vita: muschi, friptura, pulpa, coaste. - Carne de vitel: friptura, cotlete. - Carne de porc: fripturi, cotlete din partea din spate. - Carne de oaie/miel: felii din carne de miel, cotlete din partea din spate, cotlete. - Carnati. Chebap - taiati carnea sau pestele in cuburi de 2-3 cm. Marinati carnea in vin alb si ulei cu plante aromatice iar pestele in ulei cu suc de lamaie. Peste - macrou si dorada crestate in partea superioara Dimensiuni cu termostat (latime x adancime x inaltime): 660 x 345 x 77 mm
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!