Aparat pentru gatit orez ECG RZ 11, 400W, 1 L, functie mentinere la cald

ECG
-15%
175,99 RON 148,86 RON
Economisesti: 27,13 RON
67 In stoc

Durata de livrare: 48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: RZ 11 Ai nevoie de ajutor? +40760276311
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Preparati orez intr-un mod simplu si rapid ECG RZ 11 este un aparat special pentru prepararea tuturor tipurilor de orez. Usor de utilizat, orezul va fi gata în câteva minute. Capacitatea interna a vasului este de 1 litru si puteti plasa pâna la 700 de grame de orez brut. Vasul este usor de demontat si are o suprafata interioara neaderenta. Utilizare confortabila si sigura Prin capacul transparent puteti urmari întregul proces de preparare. Odata ce fierberea s-a terminat, aparatul trece automat in modul de mentinere a temperaturii, cu o durata de pâna la 5 ore. Un rol important pentru siguranta îl are sistemul de protectie impotriva supraîncalzirii. Exista, de asemenea, o siguranta împotriva pornirii oalei fara apa. Design elegant si caracteristici practice ECG RZ 11 se bucura de un design elegant in combinatie de alb cu negru. Veti aprecia picioarele anti-alunecare foarte practice care asigura o plasare stabila pe suprafata de lucru. Deasemenea va sunt de ajutor accesoriile incluse: lingura si cupa de masurare. Sfaturi pentru gatitul orezului Orezul reprezinta o sursa valoroasa de carbohidrati complecsi, continând amidon natural. Va recomandam sa clatiti orezul cu apa potabila rece, pâna când acesta este curat. Acest lucru previne marirea orezului si lipirea acestuia de partea inferioara a vasului, dar poate provoca si pierderea unor substante nutritive valoroase ale orezului. • Când adaugati mai multa apa, orezul devine mai moale, atunci când îndepartati apa, orezul devine mai dur. • Unele tipuri de orez necesita mai multa apa, de exemplu orezul salbatic, orezul Arborio. Prin urmare, ajustati întotdeauna reteta dupa cum este necesar. Procedati conform instructiunilor de pe ambalajul pachetului de orez. • Când gatiti într-o cantitate mai mare de apa, interiorul capacului poate fi stropit cu picaturi de apa cu amidon. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, clatiti orezul înainte de gatit si lasati-l sa stea timp de 20 de minute dupa finalizarea gatitului, pentru a se absorbi excesul de apa. Pofta buna !
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Non-Stop

+40760276311 contact@mobiplaza.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!